Thursday, January 08, 2009

Minggu P`tama

Ah 4.1.2009 merupakan hari p`tama ak start blajo kuliah lpas lama otak ak ni duk tido je...pergh time tkejut ak masa time table untk unit ak (Unit Sains)..3 hari ada klas smpai petg..adoii la..dh plak tu dpt lect yg kureng best..lg la pning kapla ak ni,mgenang nsib ak ngn mmbr ak nih..ada sorg lect tu ak rs hampeh ckit..ada ke patut dier pndang rendh kat mmbr ak pasal diorg kantoi 1 paper..nk kata mmbr ak ni bodoh,pointer diorg suma 3.XX..yg ak x leh blah,dier kata kamu semua yg msuk cni patut org yg dpt SPM at least 5A..Siot btul..ak dgr pun pnas..patutnyer dier sbg lect jgn la wat cam2, kurang2 pun beri la support kat mmbr ak tu, jgn jtuhkn moral mmbr ak tu..

p/s: Semoga diorg lulus exam repeat diorg 20.1.2009 nih..aminn

2 comments:

whitelover said...

insyaallah lulus..aminn :)

Naqiue said...

Harap macam tu la..aminn